Mijn helden zijn gek op zwemmen. Komt mooi uit want ze doen het niet eens slecht. Colin heeft 26 oktober zijn eerste wedstrijd gezwommen. Hij mocht uitkomen op 2 afstanden. De schoolslag en de rugcrawl. In beide afstanden is hij derde geworden. Niet slecht voor een eerste keer. Bij de rugslag tikte hij in 0:52:16 aan en bij de schoolslag in 0:58:92. Als hij wil zijn dat zijn de tijden die hij moet verslaan.
Saskia vind zwemmen ook geweldig. Ze kijkt vaak dus ze leert snel. Op voor B en dan de rest. Helaas ben ik bij haar wel een stuk bezorgder vanwege haar epilepsie die weer terug is. Gelukkig voelt ze ze wel aankomen en we mogen hopen dat ze dan niet net te water ligt. Met vrij/familie zwemmen houden we haar dan ook altijd in de gaten. Wat de kleine aandachtvraagster totaal niet erg vind.
Ja er is weer een we… heb weer een vriend en het is behoorlijk serieus.
Wel fijn dat we zo dus wel kunnen zwemmen zonder dat Colin zich alleen moet vermaken. Iets wat hem trouwens prima lukt.
Met Saskia is het dus weer ziekenhuis in en uit voor allerlei onderzoeken.
Gelukkig kan ik met mijn werk aardig wat schuiven en regelen qua uren.

image

2 comments

 1. Natasja

  Beantwoorden

  Zeker netjes de tijden van Col met de wedstrijden. 3de is niet verkeerd hoor!!!

  Met Sas is het inderdaad opletten geblazen, hopelijk gaat het snel beter met haar en kan iedereen onbezorgd het zwembad onveilig maken.

  Ennuh… gratz met je nieuwe vriend 😉 Veel geluk samen

 2. atie

  Beantwoorden

  mooi verhaal weer Cin en het is te hopen dat ze in het ziekenhuis de epilepsi snel onder de knie krijgen ,dat is zeker met zwemmen wat rustiger

Leave a comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *