Het is wel weer schandalig lang geleden dat ik hier wat heb geschreven. Er is in de tussen tijd heel veel gebeurd. De zomer vakantie is heel leuk en gezellig verlopen, met Amanda en haar vriend Peti, met zijn 4tjes zijn we naar Texel geweest, de “kleintjes” zijn allebei verjaard en ik zelf ook nog weer de grote 4 ervoor gekregen, de relatie tussen mij en Mark is weer alleen vriendschappelijk, ben per oktober een vooropleiding voor verzorgende niveau 1 begonnen en heb een sollicitatie gesprek gehad voor een stage plek. De opleiding zelf begint op 2 februari. Dus het is nog allemaal weer afwachten.
Het gaat verder allemaal goed met ons. Het medicijn gebruik van Saskia is weer verlaagd en als alles goed blijft gaan mag ze per januari zonder medicijnen verder.
Colin leert veel en snel in groep 3. Ivy groeit goed en is een schat van een hondje, het deeltijd leventje dat ze leid bevalt haar goed. Foto’s van de vakantie en de kinderen staan op mijn hyves dan wel facebook. Klik hier voor nog wat foto’s van Colin’s verjaardag.

Leave a comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *