Daar waren we weer even. Zoals gezegd zou ik mee met het schoolreisje. Het was een lange busreis, park was erg leuk, niet te groot en de kinderen hebben zich heerlijk vermaakt, spelend tussen de dieren buiten en binnen was een groot speel gebeuren, waar ze lekker konden klimmen en klauteren. Het feit dat er een paar in slaap vielen op de weg terug naar huis zegt denk genoeg. Colin en Saskia zaten niet in mijn groepje, maar kwam ze zo af en toe wel even tegen.

Photobucket Photobucket

Grote neef Dennis mocht een weekeindje bij Oma logeren en het was mooi weer dus besloten we met zijn alle een dagje de speeltuin te bezoeken. De kinderen hebben zich wederom heerlijk vermaakt, met veel ijsjes tussendoor.

Photobucket

Ook op school was het feest, de juffen vierden hun verjaardagen ook in de speeltuin. Saskia op een dinsdag toen ik aan het werk was en Colin op een vrijdag, dus die zag ik mooi voorbij lopen op weg naar de speeltuin, over het boerenpad. Ook thuis vermaken ze zich ook wel, al dan niet verkleed.

Photobucket Photobucket Photobucket

10 juni was er het Piratenfeest op school. Alle kinderen van groep 1 en 2 waren verkleed als piraat en ook de hulpmoeders en leerkrachten waren mooi verkleed. Oma kwam die middag oppassen want ik was met Natasja samen onze nieuwe aanwinst gaan halen.

Photobucket Photobucket Photobucket
Ivy. Een klein kooikerhondje, dat bij iedereen die haar ziet reacties ontlokt als: aaaaah wat een schatje. Ze zorgt weer voor genoeg beweging in huis, lekkere wandelingen buiten en dankzij Josien kan ze ook mee op de fiets, waar ze mooi om zich heen kan kijken en alvast kan wegdromen hoe ze daar over een paar maanden lekker allemaal zelf kan lopen en rennen. Ze is nu 3,5 maand oud. Ze is wat aan de kleine kant, maar dat vinden wij niet erg. Ze moet nog wel veel leren, daar waar ze weg komt hadden ze haar wel geleerd in de bench te verblijven, maar veel tijd om haar zindelijk te maken hadden ze niet en als ze met hun buiten was liep ze ook altijd los op het erf. Nu loopt ze al redelijk netjes aan de riem, maar ook los gaat goed en luistert ze als je haar roept.
Kijk hier voor alle foto’s en 2 filmpjes.

5 comments

 1. Beantwoorden

  ‘k Vond het een eer om samen met jou Ivy te mogen halen. Het is echt een schatje. 😉 Goeie keus van je hihi! Gelukkig gaat alles goed met haar en is ze al aardig gewend bij je.

  Ook vond ik het leuk om de kids als piraat verkleed live te mogen zien. Het was echt goed gedaan 😉

  Het is goed te horen dat de kids zich goed hebben vermaakt.

  En uiteraard: wederom weer mooie foto’s!

  Tot gauw! Kus Natas

 2. atie

  Beantwoorden

  Goh, Cin Wat een leuke foto’s en filmpjes leuk om te zien hoe de kinderen zich vermaken op school en met alle uitjes de ze daar hebben
  Het was ook leuk samen met Dennis naar de speeltuin ,het was ook heelijk weer toen
  En Ivy steelt je hart wat een schatje ,ik hoop dat je veel liefde en plezier van zult hebben

 3. Manuela

  Beantwoorden

  Hee Cindy, leuk om te lezen allemaal…en wat een mooi hondje!!! Heb je de herder nou ook nog of loop ik weer achter? Tis fijn te zien dat de kinders het goed hebben hier he….en vooral ook jij:)

 4. Willie

  Beantwoorden

  Leuke fotos Cindy en fijn om te lezen dat jullie het allemaal goed hebben daar in Nederland. Een fijne zomer en veel geluk.
  Willie

Leave a comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *