Afgelopen donderdagen en dinsdagochtend ben ik weer wezen helpen in de Alblashof. Dinsdag de kapster weer geholpen en een stel dametjes weer netjes in de krul, in de huiskamers afgeleverd. Vandaag ook weer geholpen met het ontbijt, maar er was vanmiddag een concert van het Shanty Koor en daarbij heb ik ook eventjes geholpen. Kon niet tot het einde blijven, want moest de kinderen weer van school halen. Vond het echt heel leuk om te zien hoe die lieve schatten echt opleefden en een beetje meezongen, meeklappen of zoals 1 meneer helemaal mee zat te swingen.

Morgen (vrijdag) ga ik met de groep van Colin mee op schoolreis. De groep van Saskia gaat de zelfde schoolreis maken, dus dat kon mooi. We gaan naar Pukkemuk in Dongen
Vanmiddag toen ik Saskia naar haar klas bracht werd me gevraagd of ik al me tanden al had gewisseld… en ook me kiezen? De vraagster was ook aan het wisselen en het jongetje aan de andere kant had er zelfs al 3 gewisseld. Saskia vroeg me gelijk wanneer zij ging wisselen.
Dagen als vandaag toveren een glimlach op je mond 🙂

3 comments

 1. Beantwoorden

  Leuk dat je een foto van het concert hebt 🙂 Fijn dat het werk je bevalt.

  En vertel Saskia maar dat ik ook al gewisseld heb hahaha!

 2. atie

  Beantwoorden

  fijn dat je werk je bevalt en mooi dat je een gezellige dag hebt
  En zeg maar aan Saskia dat ik wel 2 keer gewisseld heb haha

 3. danielle

  Beantwoorden

  Hoi Cindy, Ik was weer eens aan het surfen na lange tijd, wat leuk dat je je site nog steeds bij houd, wat worden de kids groot he? Al lekker aan het vrijwilliger zijn, en je draai gevonden? Mijn site doe ik op het ogenblik niets aan, weet ook nog steeds niet of ik door ga of stop. misschien plaats ik binnenkort wel weer wat. Groetjes Danielle

Leave a comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *