Er is de afgelopen dagen weer genoeg gebeurt dus weer eens tijd voor een beetje gewauwel van mij.

Net voor de paasdagen was er een open dag op de kinderboerderij. De kinderen mochten hun zelf gevonden ei verven en als die klaar was mochten ze een masker maken. Een paar vragen waren er ook en als ze alles hadden gedaan kregen ze limonade en een snoepje. Ricky zit bij Colin in de klas en samen met zijn moeder en kleine zusje Feline was die er ook bij. Vaak als ze elkaar zien dan gaan ze zingen. “Wonderteam” Wat altijd heel grappig is, soms lijkt het afgesproken werk. Vaak zingen er nog klasgenootjes ook mee.

Ja en toen kwam de dag dat ze met hun vader mee gingen, naar Hongarije om Amanda te verrassen voor haar verjaardag. Naar wat ik heb gehoord hebben ze zich prima vermaakt. Ze zijn wezen zwemmen en ze hebben ridders gezien en nog veel meer.

Mark was bij ons al voor de Paasdagen en toen de kleintjes weg waren ben ik met hem mee gereisd naar zijn huisje en hebben we daar samen een paar leuke dagen door gebracht. Met Koninginnedag zijn we naar Harlingen gegaan, heel Friesland genoot van gratis vervoer met de bus dus dat kwam mooi uit. Ben verliefd geworden op Harlingen. We waren er samen al eens geweest en toen vond ik het er al leuk, maar na de 2de keer was ik echt om. Kwam natuurlijk ook wel omdat het mooi weer was en we samen ook even op het Harlingen strandje zijn wezen kijken. Was trouwens ook heel gezellig in het stadje vanwege Koninginnedag. Snap niet waarom maar de slideshow blijft eigenwijs de foto’s precies in de verkeerde volgorde afspelen.

En dan vanmorgen was ik voor het eerst vrijwilliger in de Alblashof. Het verzorgingstehuis hier in het dorp. Een paar bekende gezichten gezien, wat het altijd leuk maakt. Heb vooral de kapster geholpen, beetje aanvegen, rollers uit de haren halen en de mensen ophalen en wegbrengen. Ging met een heel voldaan gevoel terug naar huis. Donderdag ga ik weer, dan zal ik denk meer op de afdeling zelf helpen met het ontbijt enz. en dan dinsdag weer de kapster helpen, dat zal ik dan blijven doen tot de gene die het meestal doet weer terug is van haar wel verdiende vakantie.

5 comments

Leave a comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *