Het was zalig weer vandaag dus daar moesten we dan maar gebruik van maken. Rob is weer naar Hongarije, dus de kinderen waren weer eens een weekendje gewoon thuis. Had wat te drinken mee en een boek, maar ze waren het al redelijk snel zat in de ene speeltuin dus op zoek naar een andere. Dacht laat ik ze ook eens de sporthal en het zwembad van dichtbij en binnen bekijken. Op de ramen van het sportcafĂ© zitten raamstickers geplakt die veel van de sporten uitbeelden die ze daar houden/beoefenen. Colin wist ze allemaal te benoemen, maar bij de waterpolo maakte hij toch wel een schitterende opmerking… Dat is modder handbal zegt hij. Modderhandbal?? Ja, want ze smelten …. (lag dus eventjes in een deuk) Binnen in de sporthal waren een stel jongens aan het zaalvoetballen en in het zwembad was de zwemvereniging met allerlei zwemoefeningen, tijdmetingen enz. Was wel erg warm daar binnen, dus maar weer naar buiten en even daar in de speeltuin gezeten. Daarna nog een stukje verder gefietst en de laatste speeltuin voor vandaag opgezocht. (van de eerste heb ik trouwens geen foto’s gemaakt dit keer)

Zaterdagochtend waren we naar het korfbal veld. Woensdag was Colin daar ook al geweest en mocht mee trainen. Maar omdat hij het spelletje toch niet helemaal snapt hadden ze zoiets van laat hem toch maar eerst met de kangoeroes mee doen en dat was dus zaterdag en daar mocht Saskia ook aan mee doen. Ben een beetje een sport voor ze aan het zoeken. Heb ze ook opgegeven voor Kaboutersport. Denk dat de korfbal nog even moet wachten, misschien dat ze toch besluiten na die kaboutersport iets anders te willen gaan doen, hoewel ze het wel leuk vonden om te doen.

1 Comment

  1. Beantwoorden

    Tja lastig hoor een sport vinden die ze leuk vinden. Er is toch ook zoiets als gym (buiten school gym)? Volgens mij doen ze daar allerlei sporten en kunnen ze ontdekken wat ze leuk vinden.

    Ballet… is dat niks voor saskia? En judo lijkt me wel wat voor colin… 😀 (denk met je mee)

Leave a comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *