Tijd vliegt, ze zijn allebei alweer een jaartje ouder. Saskia is nu 4 jaar, ze gaat naar school, waar ze tot mijn genoegen zich niet anders gedraagt als thuis… De juffrouw weet dus ook wel of Saskia aanwezig is of niet 😉 Op haar verjaardag zelf hadden we natuurlijk een roze taart en kwam oma ook nog even gezellig langs.
Roze taart

Traktatie

Colin is nu 6 jaar en mocht ook trakteren op school. Mocht ik me dus uitsloven op wat creatiefs en niet te duur. Hij wilde een chocolade taart voor zijn verjaardag en hij was dan ook zalig.
Chocolade taart

Lekker!!

Van ons kreeg hij een aquarium met Guppies. (De bak en toebehoren waren door vorige eigenaars in de schuur achter gelaten – dus wij kochten alleen steentjes, plantjes en vissen) ‘s Morgens toen hij wakker werd zaten de visjes er nog niet in, dus het eerste wat hij vroeg waar zijn de vissen?? Hij zou ze zelf wel gaan vangen als ik een vissenvanger zou kopen voor hem… wat een geluk voor hem dat er toen hij om 3 uur thuis gewoon al guppen in zaten.
In de schuur lagen ook nog een werp hengel en een gewone hengel dus konden ze toch nog vissen vangen zelf ook…
Vissen vangen

Vissen vangen

De Molens waren verlicht en op zaterdagavond toen de kids naar hun vader waren zijn Mark en ik een rondje wezen wandelen. Het was zalig weer en het was heel mooi om te zien al die molens. Helaas is van me Nikon de lens stuk, dus heb alleen foto’s kunnen maken met me compact.

Molens verlicht

En als slot…. het zalige genoegen dat je als kind nog hebt om gewoon gek te kunnen doen.

Gekke kids

2 comments

  1. Atie

    Beantwoorden

    Leuke foto’s van de kids
    en idd maar gelukkig dat er vissen in het aquarium zaten toen Colin thuis van school kwam
    Hij kan vissen tot ie een ons weegt zonder aas aan het haakje

Leave a comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *