Vrijwillig

Afgelopen donderdagen en dinsdagochtend ben ik weer wezen helpen in de Alblashof. Dinsdag de kapster weer geholpen en een stel dametjes weer netjes in de krul, in de huiskamers afgeleverd. Vandaag ook weer geholpen met het ontbijt, maar er was vanmiddag een concert van het Shanty Koor en daarbij heb ik ook eventjes geholpen. Kon niet tot het einde blijven, want moest de kinderen weer van school halen. Vond het echt heel leuk om te zien hoe die lieve schatten echt opleefden en een beetje meezongen, meeklappen of zoals 1 meneer helemaal mee zat te swingen.

Morgen (vrijdag) ga ik met de groep van Colin mee op schoolreis. De groep van Saskia gaat de zelfde schoolreis maken, dus dat kon mooi. We gaan naar Pukkemuk in Dongen
Vanmiddag toen ik Saskia naar haar klas bracht werd me gevraagd of ik al me tanden al had gewisseld… en ook me kiezen? De vraagster was ook aan het wisselen en het jongetje aan de andere kant had er zelfs al 3 gewisseld. Saskia vroeg me gelijk wanneer zij ging wisselen.
Dagen als vandaag toveren een glimlach op je mond 🙂

Kaboutersport

De foto’s met me digi waren niet om aan te zien, maar de filmpjes zijn wel leuk geworden.

Dit was de kennismaking/turn les. Over 3 weken (vakantie tussendoor) krijgen ze het volgende programma: 11 mei voetbal, 18 mei volleybal, 25 mei korfbal, 1 juni atletiek, 8 juni judo, 15 juni hockey, 22 juni tennis en 29 juni leuke afsluiting. Ze vonden het in ieder geval vandaag al heel leuk, veel klasgenootjes van dan wel Colin dan wel Saskia waren ook aanwezig.
Ook zondag was me digi niet op zijn best want alleen deze foto is redelijk gelukt.
Me stiefmoeder was even op bezoek. Ze was een paar dagen in Nederland om een beetje te tolken voor 2 Roemeense meisjes die hier in Ede naar het ziekenhuis gingen voor een soort van werkbezoekje.
Photobucket
Was gezellig en heel leuk om haar weer te zien en te spreken.